O srcima… I mom i tvom.

Baš sam malo razmišljala, slagala si ljubav u glavi. Brzo sam, moram priznati, izvukla iz sebe da se o ljubavi ne razmišlja, nju se prije svega osjeća. Mnogi razmišljaju, a nekakvog osjećaja nigdje. Ovaj tekst htjela bih ponajprije posvetiti svima onima koji čekaju da ljubav padne s neba, a koji ju kada padne ne znaju  prepoznati. Kao prvo, ljubav ne pada s neba, a čak i da padne, ako je ti ne vidiš kao da i nije pala. Drugo, ljubav se ne čeka. I treće, ali najbitnije, mislit ćete da se čeka dok god ju ne pronađete u sebi. Tada, kada se to dogodi, shvatimo da nam ne treba nečija ljubav. Treba nam netko s kime ćemo podijeliti svoju. Jer to obično tako ide… U dvoje je sve ljepše.

E sada dolazimo do dijela gdje želimo i gdje mislimo da se treba pojaviti još netko. A zaista bi se trebao i pojaviti ako je sve “kako spada”. Nazvat ćemo tu osobu, najjednostavnije, DUŠOM ( jer i je duša kada uspije uzbuditi našu). Znate zašto se pojavila baš TA duša? I zašto baš sada? Zato što ste baš u ovom trenutku, baš na ovome mjestu tj. BAŠ NA OVOJ VIBRACIJI i vi i ona. Nešto kao SOUL MATES. Možda ona zasada “pripada” nekome, ali najvjerojatnije treba “pripadati” vama. Totalno nebitno zapravo. —  Bitno je da smo razjasnili zašto ste se sreli.

A kako ste se sreli? Ako ste ovo uistinu odigrali pravo, sa srcem, onda ste se tako i sreli. Sa srcem. Ako ste zaista imali pravu potrebu nekoga voljeti (ako je imao jedan imao je i drugi, jer privlačimo ono što jesmo…) onda ste se zaista dobro sreli.

Pazite da se sretnete tako. Drugačije zaista ne biste voljeli. Drugačije zapravo ni ne može. Jer samo onda kad i mi volimo, moći će netko i nas da voli.

“I samo onda kad i mi tražimo, moći će netko i nas da sretne.” – Miroslav Antić

Untitled-1

Oglasi

One thought on “O srcima… I mom i tvom.

  1. Knjiga inspiracija kaže:

    Što dodati na ovakav tekst. Tema je već sama po sebi takva da ju je teško izraziti riječima, a ti si ti to tako divno objasnila da nemam komentara 🙂 Najjmoćnija rečenica ovog posta je “Zato što ste baš u ovom trenutku, baš na ovome mjestu tj. BAŠ NA OVOJ VIBRACIJI i vi i ona.” … uostalom, da nadodam, kako drugačije i možeš sresti svoju dušu, nego srcem. Sve ostalo nije “sretanje”. ❤

    Liked by 1 person

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s